Sunday, January 30, 2011

Kilafairy...

Kenal Kila? Kila who? Kilafairy...
Kilafairy the next Bombshell...

Kilafairy & Shahz Jaszle. Ada yang fabulous macam ni pun nak gak Maria Farida. *sigh*

Kenapa orang dok heboh pasal bibir? Personally, aku rasa the best feature 
adalah mata dan high cheekbones dia...

Ala2 Megan Fox gitu. AUW!

HOMAIGOD! *tiru gaya cik Siti Nazihah*

Kilafairy ni rupanya anak bongsu penyanyi Rohana Jalil. Patut la ada iras-iras sikit. First time terbaca artikel akhbar Berita Minggu dalam sisipan BiPop beberapa minggu lepas, reaksi pertama, HOMAIGOD! Goddess mana ni!

Seriously, siapa yang kata Kilafairy ni tak gorgeous memang sah2 lah jealous. Memang ada complete package untuk jadi the next Malaysian Bombshell. Seingat aku, Malaysia pun dah lama takde Bombshell seperti Kilafairy.

Dengan bakat nyanyian yang ada, Kilafairy dah pun bernaung di bawah syarikat KRU Studios. Amboi3! Pantang nampak, terus sambar ye En Edry. Hehe! Yela, siapa cepat dia dapat. Gigit jari je lah recording company lain. Selain nyanyian, Kilafairy berlakon filem seram Karak.

Bak kata orang, kalau dah rezeki badan, muka lawa vavavoom macam Kilafairy ni macam2 tawaran muncul. Bagus la, kita tunggu lagu single pulak.

Agak2, bawa genre apa?

sumber: bharian.com.my, dailychilli.com
signature

1 comment:

  1. Thank yοu, I haѵe rесently been searchіng for informatіon about this toрic fοr
    agеs and yоurs is the best Ӏ've found out so far. However, what concerning the conclusion? Are you sure in regards to the source?

    my web page ... payday loans

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...